Sunday, March 7, 2010

Nasi Lemak Special

Sudah lama tidak ke dapur utk acara masak2. Minggu lepas saya dan hb bercuti ke Swiss Garden, Kuantan. Sempat menziarah sahabat2 lama di Kemaman, Kerteh dan Kuantan. Percutian bertukar kepada jejak kasih sahabat lama. So, hari ini baru berkesempatan utk memasak. Menunya ialah nasi lemak special. Specialnya sebab ada sambal udang, tempe goreng dan kangkung celur. Berselera sungguh cik abg syg menjamu selera. Menu ni merangkap brunch dan dinner kami utk hari ni. Esok saya akan balik ke kampus utk study sebab Selasa akan ada test. Up till now, sy belum betul2 fokus utk study.

6 comments:

LiAnA said...

adoii sedapnya... hantar ler sepinggan hihihi

CheZa said...

hehe. rezeki hari ni.

Mak Su said...

wah, kalau menu macam ni, saya pun terbukak selera. habislah dietku :)

CheZa said...

betul tu maksu..rindu betul nasi lemak masakan sendiri. kalau makan kat kedai mesti ada yg kurang. bila masak sendiri, sesuka hati je nak letak apa as side dishes.

eynda said...

Nasi lemak memang sedap kalau makan dgn kangkung celur..yummyyy...

CheZa said...

yup. 1st time try. lepas ni mmg wajib ada kangkong celur.