Monday, August 24, 2009

Update..menu berbuka tadi..masak simple2 je. Daging singgang (menu femes kat kelate masa raya korban), daging goreng kunyit bersama kentang goreng, dessert 'bute nako' my style (fav saya ni..menu ore kelate) dan tauhu sumbat pemberian jiran sebelah (membalas pemberian onde2 saya semalam).
Ok la, utk membuatkan anda semua terliur, kat sini saya letakkan gambar2 tu ya.

Daging Singgang
Daging Goreng Kunyit Bersama Kentang Goreng
Dessert 'Bute Nako' My Style
Tauhu Sumbat

P/s : Esok takde la acara masak2 disebabkan rutin saya dah bertukar ke rutin student. Tempat tinggal pun bertukar. Cuma malam ni saya akan masak kari daging sebagai lauk berbuka suami ptg esok, menu ni is special request from him. Ptg Jumaat saya akan balik semula ke rumah dan mungkin wkend ni saya akan balik ke Kelate untuk berbuka puasa bersama Bonda tersayang...semua ini sedang difikirkan. Harap2 tiada aral melintang.


0 comments: