Sunday, August 30, 2009

Menu berbuka sekejap tadi...spageti bolognaise dan cek mek molek. Agak buntu sket utk decide menu pada hari ini. Last2 saya mintak kebenaran suami utk masak spageti dan cek mek molek. Keledek suami dah belikan ptg semalam. Dah lama teringin nak makan cek mek molek yang dibuat sendiri oleh tanganku ini..akhirnya..sungguh molek dan jadinya. cuma kurang gula..tapi ok la..menu yang sihat kan. Bahan2 utk spageti pula kami beli di Giant ptg tadi. Sebelum tu singgah Billion sekejap sebab nak jumpa bestfriend hb yang kebetulan balik kg mak mertuanya di Taman Maju, Seri Iskandar. Cuma sempat sembang2 sekejap aje, ajak ke rumah bukan boleh hidang apa2 pun.

Spageti Bolognaise in my own style of cooking
Nampak tak cheese tu?? best betul tauu!!

Cek Mek Molek
My first try..not so bad..senang aje nak buat kuih fav saya ni..

Karipap Segera
Saya sungguh tak reti nak buat karipap. So terpaksa la beli yang segera. The taste..hmm...tak digalakkan untuk beli lagi lepas ni.
Epal dan Kurma

1 comments:

onenadiana said...

terliur sy tengok spaghetti tu. Nak buat... tapi husband sy tak makan sgt (tekak melayu).. lepas raya la kot..:(