Monday, January 18, 2010

Bihun Sup

Ini pun menu minggu lepas, bihun sup. Tetiba je nak makan bihun sup ni. Masakan biasa2 je sebab nak menghabiskan stok2 sayur mayur dalam peti ais tu. Harap maaf ya jika entry saya dalam blog ni kebanyakannya is masakan2 dari my humble kitchen itu. Sebabnya tuan punya blog ini memang hobinya masak dan makan. Dah rutin seorang isteri utk memasak utk suaminya. Kalau saya rajin, sy akan snap gambar sblm makan, dan jika saya terlebih rajin, sy akan postkan kat blog saya ni.

2 comments:

onenadiana said...

Kak za.. takpe la entry pasal masakan/makanan.
Sy selalu carik idea dari blog aka.. ni dah teringin nak makan mihun sup..

Zawiyah said...

hari tu sbnrnya nak makan bihun singapore..tp last2 jd bihun sup sebab takde daging fresh..kita ni shared the same hobby..masak2..org kata ada chemistry..hehe