Monday, January 18, 2010

Menu dinner td tapi dimasak awal lg utk lunch saya dan dinner with hubby.
Resepi asal saya dapat dari sini. For lunch saya makan ayam teriyaki ni dengan nasi dan baby kailan yang dicelur. Ok lah utk mengalas perut di tghr. Makan sorang2 mcm ni la. Mr. Hb mmg tak suka balik lunch kat rumah masa dia keja, lgpun Isnin selalunya dia puasa.

Yang ini utk lunch saya td.

3 comments:

Ena said...

Sedappp nyer kak...
baru pas makan.. tp tetap kecorrr liorrr sy kak.. hux..

chujie said...

aku mmg suka brocolli..and teriyaki..look delicious lah cza..and healthy too!!!i loike...

Zawiyah said...

ujie n ena..TQ
sesekali ubah selera.