Friday, May 29, 2009

Ayam Masak Asam Pedas

Ini menu ptg smlm. Kawan 'R' sudah datang, so pg smlm aku ke pasar utk mencari bahan2 utk masak since dapur aku tu dah lama duk berehat je..sama jugak dgn blog yg makin penuh dgn sawang. Mana taknya, diri agak sibuk dan kurang sihat. Last monday, teman hb turun KL sebab ada meeting. Sempat la jumpa Yus, kawan baik masa degree dulu. Yus bawak aku gi makan kat Johnny's @JJ Wangsa Maju. Esoknya demam, rasanya sebab kena hujan masa Yus nak antar ke LRT Titiwangsa. (Hb meeting kat Jalan Raja Chulan, so keta park kat situ, n hb dgn baik hatinya teman aku naik monorail ke Titiwangsa. Dari sana, Yus datang amik.

1 comments:

uMmI said...

tak pernah try ayam masak asam pedas...will try