Friday, May 15, 2009

Menu 2 hari lepas

Dah lama dapurku tak berasap. Ptg Isnin tu keluar dengan adik beli bahan2 utk masak, sekarang senang la tak yah drive sendiri..maklum la dah ada driver part time..hehe.. So ini menu yang telah dimasak 2 hari yang lepas. Baru je rajin utk masukkan dalam blog ni..
Sambal sotong, menu fav hubby. dah lama tak masak menu ni..kali ni utk memikat hati suami supaya lebih makan nasi.
Ayam goreng kunyit, yang ini pulak menu fav my sis.
Sup sayur..lengkap sudah hidangan makan malam kami..

0 comments: