Friday, June 19, 2009

Cheesetart

Ini cheesetart yang saya tempah from Syerah Omar, a talented housewife, businessminded and creative person. Akak tolong promote ya Syerah.. Cantik dan lemah lembut orangnya, cakap pun perlahan aje. Mummy to Lana yang comel sangat2! Masa pi amik order ni, boleh la tgk Lana secara live, kecik je kat luar banding dalam gambar kat FP mummynya.

Cheesetart ni ada 3 perisa semuanya, blueberry, strawberry dan mango. Semuanya best, rangup dan manis2 buah! Saya mintakkan Syerah kurangkan filling sebab dalam usaha mengurangkan kalori yang diambil sehari2. Rasanya saya kena repeat order sebab hubby pun suka! Saya lagi la suka...hehe

4 comments:

azlina said...

salam cza..ambil kt mana tempahan tu jauh ke mcm sdp je tgk.....

Zawiyah said...

wsalam kak..tempah dgn Syerah Omar..ada link kat blog sy tu..cuba la. memang sedap!

ctnoni said...

salam...

nampak sedap...bila mai register USM nnt leh la bwk sket...leh nak rasa...terliur nengok dlm blog nih....:-)

Zawiyah said...

salam noni,
mmg sedaappp...lain dari kat kedai. nampaknya lambat la kot leh bawak cheesetart ni..sebab tuan buatnya skrg tgh alahan..kira tart sy tu last order yg dia amik kot..sebab lepas tu dia tau dia preggy..so skrg, tgh alahan la tu..