Thursday, June 25, 2009

Ini menu utk dinner semalam. Udang dan sayur2 sahaja utk menu diet saya di hari minggu. Hujung minggu tak boleh nak diet sangat sebab selalu jalan2 cari makan. Dah 2 kali weekend berturut2 makan kat Cik Peri-peri! This coming weekend harap2 boleh makan steamboat kat Pak Jonis pula.

5 comments:

siti_m said...

salam
saya suka steamboat kat Johnny's... sos dia best la... bila nak pegi sana lagi???

onenadiana said...

waa.. rajin akak diet.. udang tu akak letak ape ye?

Zawiyah said...

hehe..biasa2 aje. dah tembam semacam..mula la nak diet..masa makan tak hingat duniaaa..udang tu letak garam n pepper je..lepas tu grill@goreng dgn sket olive oil.then perah jus lemon sket masa nak makan..

Zawiyah said...

salam kak ct,
plannya ahad ni. kat jusco ipoh. sy pun suka sos dia tu...sedap betul. nak buat tak reti lak..

Anonymous said...

i likeeee..-ujie-